Ostoskori on tyhjä.

Feminiiniä voimaa ilman kompromisseja

27.11.2022
purelovecoaching

Vuosituhansien ajan naiset ovat joutuneet tekemään raskaita kompromisseja selviytyäkseen patriarkaattisessa yhteiskunnassa. On jouduttu tukahduttamaan omaa totuutta ja uhraamaan itsensä monin eri tavoin.  

Vaikka nykyään meillä on tasa-arvoisempaa kuin monessa muussa maailmankolkassa, naiset eivät edelleenkään kukoista feminiinissä voimassaan. Tämä johtuu siitä, että feminiini keho ja elämäntapa vaatii aivan toisenlaisia puitteita ja aikatauluja kuin nykyisessä yhteiskunnassa on rakennettu. Mikään määrä meditaatiota ja manifestointia ei riitä, jos ulkoiset olosuhteet estävät ilmaisemasta aitoa itseään ja elämästä oman sisäisen rytmin ja herkkyyden mukaan. 

Moni nainen lääkitsee itseään, jotta pysyisi mukana maskuliinisessa tahdissa. Itsekin käytin vuosia e-pillereitä ja masennuslääkkeitä. Myös särkylääkkeitä nappailin viikottain millon mihinkin oloon, jotta pystyin suoriutumaan elämästäni. Seksuaalisuuteni oli aivan jumissa ja kaiken lisäksi syytin siitä itseäni. 

Feminiiniin elämäntapaan kuuluu mm. syklisyys, yhteisöllisyys, luontoyhteys, kaikkien tunteiden vapaa virtaaminen, kehon kunnioittaminen ja aistillisuus. Kuinka montaa näistä  on mahdollista toteuttaa perusarjessa? Kuinka monella työpaikalla saa pitää taukoja silloin, kun niitä tarvitsee? Missä yhteiskunnassamme kunnioitetaan syklisyyttä tai annetaan tilaa kaikille tunteille? Ja parempi, etten edes aloita aistillisuudesta ja seksuaalienergiasta Suomessa…

Voi tuntua mahdottomalta ajatukselta vapautua kukoistamaan omassa feminiinissä voimassaan ulkoisen todellisuuden ollessa tällä tolalla. Ja kuitenkin, muutos lähtee aina sisältämme. Kun seuraamme haluamme ja sitoudumme poistamaan kaikki esteet niiden toteutumisen tieltä, pikkuhiljaa oma todellisuutemme muuttuu. Ensin sisäisesti ja sitten ulkoisesti. 

Jos kuulet sisälläsi kutsun kohti oman feminiinienergiasi vapauttamista, niin kehoitan sinua koko sydämestäni seuraamaan sitä. Minä seurasin ja miten se onkaan muuttanut elämäni kaikki osa-alueet!

Olen täällä auttamassa naisia, jotka haluavat astua omaan voimaansa. Naisia, jotka haluavat kehollistaa nautintoa ja rakkautta ja elää elämää omasta syvästä totuudesta käsin. Ilman kompromisseja ja huolimatta siitä, miltä ulkoinen todellisuus näyttää. Maailma muuttuu kun me muutumme. Kun yksi nainen antaa itselleen luvan seurata sydämensä kutsua, hän näyttää esimerkkiä muillekkin.

Jos haluat tukeni matkallesi, niin laita viestiä tai varaa ilmainen tutustumispuhelu. Olen luonut 3kk kestävän Feminiini sinussa- intensiivivalmennuksen, jossa poistat esteitä syvän rakkauden ja nautinnon edestä ja astut omaan feminiiniin voimaasi. 

PureLoveCoaching