Ostoskori on tyhjä.

Feminiini voima nousee syvien haasteiden kautta

2.2.2023

Elämän parhaat asiat ovat myös niitä, jotka haastavat meitä eniten. 

Kun meillä on unelma tai tavoite, näemme yleensä yksiulotteisen kuvan siitä, millaista elämämme tulee olemaan, kun saavutamme sen. Mitä emme näe, on haasteet, esteet ja yllätyskäänteet, jotka ovat edessämme. Ja hyvä niin, koska muuten emme välttämättä lähtisi toteuttamaan unelmiamme.

Haasteet varmistavat, että kasvamme unelmiemme mittaiseksi. Luontokin sen meille opettaa: jos ei ole kasvua ja muutosta, ei ole myöskään elämää. Elämänvoima sisällämme kutsuu meitä kehittymään ja laajentumaan. Koska pelkäämme antautua tuolle suurelle voimalle, yritämme puristaa muutoksenkin tiettyyn ennalta määrättyyn muottiin tai aikatauluun. Ihan kuin voisimme pakottaa kukan kukkimaan tai lapsen syntymään ennen kuin on sen aika. 

Olemme kollektiivisesti ehdollistuneet kontrolloimaan feminiinienergiaa kaikin mahdollisin tavoin, sekä itsessämme että ympärillämme. Jos yritämme puskea tiettyyn tavoiteeseen tietyllä tavalla, emme kunnioita luonnon ja luontaisten kasvusyklien viisautta. Joskus nämä kasvusyklit ovat pitkiä, vaikeita ja pelottavia. 

Äitiys oli pitkään unelmani ja kun se toteutui, järkytyin, kuinka haastavaa se oli. Pidin sylissäni puhdasta rakkautta ihmisen muodossa ja tajusin kuinka vajavainen olin sitä ottamaan vastaan ja tukemaan pienen ihmisen kasvua. Pikkuhiljaa kasvoin tehtäväni mittaiseksi. (Sanonpahan vaan, että kaikki esikoiset ovat kyllä rohkeita sieluja, kun tulevat järisyttämään vanhempiensa maailman totaalisesti)

Halusin voimaantua seksuaalisesti, mutta sekään tila ei tippunut taivaalta valmiina vaan minun piti kehollistaa se. Universumi järjesti minulle oikean opettajan, olosuhteet ja koulutusohjelman, mutta minun piti itse käydä läpi syvä paranemisprosessi.  

Ja ihan kuin en olisi ottanut tarpeeksi isoja kasvuhaasteita vastaan tässä elämässä, niin sieluni kutsui minua alkamaan yrittäjäksi.  

Joten tässä sitä taas ollaan. Taas kerran kasvamassa puhtaan rakkauden äärellä. Antautumassa maailmankaikkeuden voimakkaimmalle energialle, jotta se voi tehdä työtään minussa ja minun kauttani. Kuulostaa kauniilta ja merkitykselliseltä ja aivan parhaalta diililtä, mitä voi Universumin kanssa tehdä. Ja sitä se onkin. Se on myös erittäin haastavaa ja vaatii omistautumista joka ikinen päivä, jotta en lipsahda uskomaan, ettei minusta ole tähän. 

Kun olemme keskellä kiivainta kasvuhaastettamme, emme useinkaan näe, millaisia timantteja meistä paineen alla vielä muodostuu ja mitä arvokkaita oppiläksyjä käymme läpi. Kun puhutaan kuukausien ja vuosien mittaisista kasvuhaasteista (jollaisia feminiinin polun haasteet usein ovat) voi niiden keskellä tuntua, ettei mistään tule koskaan mitään. Tämä ei ole totta.

Vaikeina aikoina on tärkeää hakea hakea tukea itselleen. Sellaista tukea, joka todella ymmärtää paikan, jossa olemme. Valmentajan tai mentorin, joka on mennyt läpi siitä tulisesta portaalista, jossa itse on jumissa  ja pelkää, ettei koskaan pääse eteenpäin. 

Samalla kun kirjoitan tätä, muistutan sekä itselleni ja sinulle, joka tätä luet:

Haasteet ovat tärkeä osa elämää ja ilman niitä ei ole kasvua.

Ota rohkeita askelia sydäntäsi kuunnellen.

Uskalla katsoa eteenpäin, vaikka muut eivät vielä näkisi sinne, minne sinä näet.

Luota, että sinussa on voimaa.  

Luota, että sinua tuetaan. 

Koska olen itse kohdannut paljon haasteita elämässäni (ja ottanut jos jonkinlaista apua vastaan), olen loistava tukemaan myös toisia. Tällä hetkellä tarjoan tukea matkallesi Feminiini-sinussa valmennuksen tai Kaksoisliekki-valmennuksen muodossa. Varaa maksuton tutustumispuhelu bion linkistä, niin katsotaan sopisiko toinen näistä paketeista sinulle!

PureLoveCoaching