Ostoskori on tyhjä.

Kaksoisliekki- aitoa rakkautta, traumakemiaa vai pelkkää fantasiaa?

27.3.2023

Tämä blogipostaus on odottanut aikaansa. Ei ainoastaan siksi, että aihe on moniulotteinen, ristiriitainen ja tunteita herättävä vaan myös siksi, että se on itselle henkilökohtainen. Mutta koska näin on, se ei jätä minua rauhaan vaan saa minut kerta toisensa jälkeen etsimään vastauksia, tutkimaan saatavilla olevaa tietoa ja syventämään ymmärrystäni aiheesta. 

Ennen kuin tämä kertakaikkisen outo ja samalla siunattu matka itselläni alkoi, ajattelin, että kaksoisliekkeys on henkisten ihmisten ultimate trauma-bond kuorrutettuna spirituaalisilla konsepteilla. Ja että minä en todellakaan manifestoi sellaista itselleni. Kuinka ironista olikaan tajuta olevansa kaksoisliekkimatkalla tämän jälkeen. (Ensimmäinen shokki)

Kaksoisliekin kohtaaminen on uskoakseni suurimpia energia-aktivaatioita, joita voi toisen ihmisen kautta saada. Yhteys välillänne on äärimmäisen ihanaa ja samalla äärimmäisen hämmentävää. Tunnet samaan aikaan olevasi täysin turvassa, mutta keskellä elämäsi suurinta seikkailua. Jos olet tavannut kaksoisliekkisi, tiedät kyllä, mistä puhun. Kaikki sanat, joita yritän käyttää sen kuvailuun, jäävät vajaiksi. 

Usein energia liikkuu hengästyttävän nopeasti. Alku on huumaavaa yhteyttä ja ykseyttä, kunnes energia tiivistyy pisteeseen, jossa ongelmat alkavat. Yhdessäolo muuttuu haastavaksi taiteiluksi ja se repii auki syviä haavoja. (Seuraava shokki). Jossain vaiheessa toinen osapuoli yleensä kieltää yhteyden ja saattaa poistua kuviosta kokonaan. (Syvin shokki)

Kaksoisliekkisuhteen energiat ja käänteet ovat monesti niin hämmentäviä, että moni luokittelee sen traumakemiasuhteeksi narsistin kanssa. Ja joskus näin valitettavasti onkin: oma uskomukseni on, että kaikki kaksoisliekkinsa tavanneet eivät ole oikeasti tavanneet kaksoisliekkiään vaan kyse on jostain muusta voimakkaasta sielunyhteydestä, joka jatkuesssaan voi olla monin tavoin tuhoisaa. Koska niitä hämmentäviä käänteitä, joita kaksoisliekkisuhteessa tapahtuu, voi tapahtua myös muissa suhteissa, on ymmärrettävää, että sekaannuksia tulee. 

Jos jokin aihe on saanut virittämään omaa erottelukykyä äärimmilleen, niin se on tämä. Tietoa löytyy joka lähtöön: on korttiluentoja, kirjoja, videoita, kursseja ja opettajia laidasta laitaan. On olemassa myös kaksoisliekkikultteja ja niitä taas vastustamaan nousseita opettajia, jotka ovat vakuuttuneet, että koko konsepti harhaista ja psyykettä tuhoavaa. 

Terapeutille aiheesta puhuminen voi olla erittäin haastavaa, koska energeettisen tason ja sielunyhteyksien kuviot eivät usein mahdu pelkästään kiintymyssuhdeteorioiden lokeroihin. Ja siitä huolimatta juuri oman kiintymysuhteen ja traumojen kanssa työskentely terapiassa on hyvin oleellista paranemisen kannalta. Myös ystävien, läheisten ja valmentajien, jotka eivät ole henkilökohtaisesti kokeneet tätä yhteyttä, on vaikea tavoittaa, kuinka sisintä mullistavasta asiasta onkaan kyse. 

Niin, että miten ihmeessä tämän kaiken kanssa on tarkoitus navigoida? Mitä voi tehdä, kun kaikki on niin sekavaa? Ja mitä jos onkin luullut olevansa kaksoisliekkimatkalla, mutta kyseessä ei olekaan aito kaksoisliekki?

Seurattuani lukuisia keskenään osittain ristiriitaisiakin opetuksia aiheesta olen löytänyt yhden asian, josta tuntuu vallitsevan yksimielisyys: Kaksoisliekkimatka on henkisen heräämisen matka, jonka tarkoituksena on rakastaa itseään täysin, löytää sisäinen eheys ja syvä yhteys sekä luottamus Universumiin. 

Tästä näkökulmasta katsoen lopulta ainoa asia, mistä tarvitsee huolehtia, on itsensä rakastaminen sekä oma emotionaalinen voimaantuminen. Sisäinen työ ja syvempi henkinen herääminen ratkaisee lopulta KAIKKI kysymykset, joita meillä voi matkasta olla. 

Kaksoisliekki vai narsisti? Rakasta itseäsi, vedä rajat ja toimi oikein itseäsi kohtaan, niin asia selviää. Aitoa rakkautta vai pelkkää fantasiaa? Rakasta itseäsi, luota Universumiin ja intuitioosi, niin asia kyllä selviää. Traumakemiaa? Rakasta itseäsi ja hoida traumojasi, niin voit eheytyä niissä. Kaikissa ihmissuhteissamme on potentiaali traumakemialle ja kaksoisliekkisuhde jos jokin nostaa piilossa olevat traumat esiin. (Puhumattakaan sanasta kemia tässä yhteydessä, huh..)

Oma mielipiteeni on, että aito kaksoisliekkisuhde on myös syvin traumakemiasuhde, koska se avaa paljaan yhteyden ydinolemukseemme. Se aito ja puhdas rakkaus, joka tässä yhteydessä vallitsee, tuo myös kaikki traumat ja varjot esiin. Siksi kaksoisliekin kohtaaminen on samaan aikaan parasta mahdollista ja (egon näkökulmasta) pahinta mahdollista, mitä meille voi tapahtua! 

Jos olet kohdannut kaksoisliekkisi ja kamppailet itsesi rakastamisen, rakkaudellisen irtipäästämisen ja emotionaalisen voimaantumisen kanssa, niin tutustu ihmeessä Kaksoisliekki- valmennuspakettiini (valmennukset ja kurssit välilehdeltä). Valmennuspaketin hinta nousee huhtikuun lopussa, joten nyt on paras aika varata maksuton tutustumispuhelu kanssani ja tulla 3kk:n valmennukseen nykyisellä hinnalla! 

PureLoveCoaching