Ostoskori on tyhjä.

Oma tarinani

Olen Hanna-Leena, nautintoaktivisti sekä seksi-, rakkaus- ja ihmissuhdevalmentaja. Olen suomalainen nainen ja äiti pyhän feminiinienergian palveluksessa. Matkani tähän pisteeseen on ollut pitkä ja haluan jakaa tarinani kanssasi. En ole aina rakastanut kehoani ja puhunut nautinnon voimasta julkisesti.

Lähtöasetelma

Oma tieni nautinnolliseksi naiseksi, joka rakastaa itseään ja kehoaan alkoi 31-vuotiaana, kun erosin pitkästä nuoruudessani solmimasta avioliitosta. Syitä nuorena naimisiin menemiselle (sen lisäksi, että olin tottakai rakastunut mieheeni) oli mm. sisäinen turvattomuuteni sekä uskonnollinen kasvatukseni. Vaikka olin näennäisesti lähtenyt uskonnosta, sen luomat uskomukset ja ehdollistumiset kulkivat mukanani ja ohjasivat elämänvalintojani. Uskonnollinen ehdollistuminen aiheutti myös isoja blokkeja seksuaalisuuteeni. Olin pettynyt ja tunsin itseni vialliseksi. Elin vuosia selittäen itselleni, että seksi ei ole minulle kovin tärkeää, vaikka todellisuudessa se oli ollut nuoresta iästä asti yksi kiehtovimmista ja kiinnostavimmista aiheista, joita tiedän.

Henkinen herääminen ja elämäni rakenteiden rikkoutuminen

Lapseni syntymä oli minulle iso transformaatio. Sanon näin jälkeenpäin, sillä pitkään se tuntui kaiken hajoamiselta. Kaikki tunteet ja turvattomuus, jota olin vuosia tukahduttanut tulivat kerralla pintaan. Olin traumatisoitunut synnytyksestä, en nukkunut ja tunsin sekoavani. Ajattelen nykyään, että tuo elämäni rankin ajanjakso oli henkisen heräämiseni alku, vaikka siitä menikin useampi vuosi, ennen kuin intuition kutsui kävi niin voimakkaaksi, että minun oli pakko tehdä iso elämänmuutos.

Erosin kymmenen avioliittovuoden jälkeen, sillä paine sisälläni oli kasvanut sietämättömäksi. En pystynyt tukahduttamaan elämänvoimaa ja intuitiotani, joka tiesi, että elämällä on minulle paljon enemmän tarjottavaa kuin tämä ahdistava ja onneton tilanne, johon olin itseni ajanut. Ennen kuin minulla oli sanoja tai ymmärrystä, mitä oikein tapahtuu, minulla oli tunne vatsanpohjassa ja tunsin kohdussani sykkivää paloa. Täysi intuitiivinen varmuus, että minun on aika tehdä iso muutos. Seurata tuota tunnetta ja sisäistä kutsua, mihin ikinä se minut veisikään.

Nautinnon polku

Se tunne johdatti minut tielle, jota nykyään kutsun nimellä “Path of Pleasure”, Nautinnon polku. Aloitin energiahoitokursseilla ja lukemalla valtavan määrän henkistä kirjallisuutta. Kaikkein suurin transformaatio tapahtui kuitenkin Layla Martinin Sex, Love&Relationship- coach ohjelman avulla. Yli vuoden intensiivisen työskentelyn aikana opin vihdoin rakastamaan itseäni ja kehoani, nauttimaan seksuaalisuudestani yksin ja yhdessä toisen kanssa. Sain työkalut, joilla vapauttaa kehosta traumaa, uskomuksia ja ehdollistumia. Opin, että en ollutkaan seksuaalisesti rikki vaan, että sisälläni virtaa puhdasta seksuaalienergiaa odottamassa vapautumista. Eteeni tuotiin juuri sellaisen koulutusohjelma, jonka avulla pystyin oppimaan ne taidot, joiden avulla voin elää unelmoimaani nautinnollista ja rakkaudentäyteistä elämää. Henkilökohtaisen transformaation lisäksi sain itselleni uuden ammatin, jossa voin auttaa muita ihmisiä samaan.

Haluan:

  • Palvella pyhää feminiinienergiaa valmentamalla ihmisiä henkilökohtaiseen muutokseen seksuaalisuudessa, rakkaudessa ja ihmissuhteissa.
  • Auttaa naisia vaalimaan omaa feminiinienergiaansa, jotta he voivat elää nautinnollista, rakkaudentäyteistä ja omannäköistä elämää.
  • Nähdä suomalaiset naiset ja erityisesti äidit nauttimassa omasta kehostaan ja rakastamassa sydämensä kyllyydestä, jotta he voivat luoda nautinnollisempaa, tietoisempaa ja feminiinienergiaa kunnioittavaa maailmaa yhdessä kanssani!

Valmennuskoulutukseni:

– VITA Sex, Love& Relationship-coach (Tantric Institute of Integrated Sexuality)

– Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (Helsingin kaupunki, KirsiConsulting Oy)

– Energiahoitokurssit (ThetaHealing)

– Lisäksi olen opiskellut monien eri opettajien lyhyempiä kursseja liittyen feminiinienergiaan, intuitioon ja empatiaan. Opettajinani ovat toimineet mm. Layla Martin, Maya Luna ja Wendy DeRosa.

– Tällä hetkellä syvennän transmissiotani ja kykyäni pitää puhdasta tilaa Orgasmic Oracle Mystery Schoolissa, jossa opettajanani on Brianna Lynn

purelovecoaching
PureLoveCoaching