Ostoskori on tyhjä.

Valmennukset ja kurssit

Avaudu rakkaudelle- yksilövalmennus

Tuntuuko, ettei rakkauselämäsi ole sellaista kuin syvällä sisimmässäsi kaipaat?

VAI

Haluan sinun tietävän, että on mahdollista:

Avaudu rakkaudelle- valmennus auttaa sinua rakastamaan itseäsi ja tuntemaan itsesi syvemmin, jotta löydät sisäisen voimasi ja viisautesi tilanteessa kuin tilanteessa.

Yksilövalmennus sopii naisille, jotka ovat valmiita menemään syvälle uskomusrakenteidensa juurille kokeakseen suuren muutoksen rakkauselämässään. Naisille, jotka ovat valmiita tuntemaan tukahdutetut tunteensa ja avautumaan feminiinienergian virtaukselle omassa kehossaan. 

Valmennuksissani ohjaan keholliseen tunnetyöhön voimakkaan energiatyöskentelyn avulla. Työskentelemme erityisesti sisäisen lapsen sekä feminiini&maskuliinienergioiden kanssa. Valmennus sopii naisille, jotka ovat jo tehneet terapeuttista ja/tai energiatyöskentelyä aiemmin. 

Valmennuksen hinnat&kesto: 

(Osamaksu mahdollinen)

Tule maksuttomaan tutustumistapaamiseen selvittämään, olisiko yksilövalmennus sopiva sinun tilanteeseesi tai laita viestiä, jos haluat kysyä jotain!

Valmennusmenetelmä&valmentaja

Valmennuksessa saat läsnäolevan tilan tulla kuulluksi oman kokemuksesi kanssa. Kehollisen tunnetyöskentelyn avulla opit ymmärtämään sisäistä maailmaasi paremmin ja vahvistamaan sisäistä viisauttasi.

Valmennusmenetelmänä käytän traumatietoista VITA -menetelmää, jossa yhdistetään ratkaisukeskeisesti co-active coaching- viitekehystä sekä kehollisia harjoitteita. Yhdistän valmennuksiin myös oppimiani meditaatio- ja energiahoitomenetelmiä.

Valmennus sopii parhaiten sinulle, joka olet jo kulkenut henkistä polkua ja tehnyt itsesi kanssa terapeuttista itsetuntemustyötä. Valmennuksen harjoitukset räätälöidään henkilökohtaisesti jokaiselle asiakkaalle.

Olen empaattinen, läsnäoleva ja intuitiivinen valmentaja. Sydämeni asia on tarjota valmennusta&energiatyskentelyä, joka on asiakkaan kokemusta kunnioittavaa, traumatietoista ja syvästi transformoivaa. Oma kehollistettu kokemukseni ja muutokset, joita olen itse kokenut valmentamillani osa-alueilla (mm. feminiinienergia, aito rakkaus&nautinto, kaksoisliekkeys) auttavat minua ymmärtämään asiakkaideni prosessia ja ohjaamaan lempeästi eteenpäin myös vaikeissa paikoissa. Kehitän jatkuvasti valmennusosaamistani ja kannattelukykyäni, jotta voin tarjota mahdollisimman puhtaan tilan asiakkaan muutokselle.

Valmennukset toteutetaan etänä Zoomin kautta.

(Huom. valmennus ei ole terapiaa eikä korvaa terapiaa. Mikäli haluat työstää seksuaalisuuttasi ja sinulla on paljon traumaattisia kokemuksia seksuaalisuuden alueella, suosittelen ensisijaisesti traumaterapiaa. Valmennukseen voi toki osallistua terapiatyöskentelyn lisäksi.)

Nautinnollinen nainen- ryhmävalmennus naisille

Valmennus on naisille, jotka haluavat:

Valmennus alkaa 15.4.2024 kahden valmentajan tuella! Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen alla olevasta linkistä:

https://www.feminiininautinto.com/nautinnollinen-nainen/

Laita viestiä, mikäli haluat kysyä mitä tahansa valmennuksiin liittyen!

Yhteydenottolomake

Hanna-Leena on aivan upea valmentaja. Hänen on täydesti läsnä ja kuuntelee. Koin, että valmennuksissa tulin nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi 100%. Hän osaa upeasti sanoittaa kuulemansa perusteella sitä, mihin en itse löytänyt sillä hetkellä sanoja. Hän tavoittaa helposti myös asian ytimen, välillä hieman epämääräisistä fiiliksistä ja sepustuksista.

Koin valmennuksissa, että samaan aikaan sain tukea ja kannustusta, mutta myös reipasta rohkaisua kokeilla erilaisia tekniikoita käsillä olevan asian käsittelyyn. Minun kohdallani valmennuksissa oli erilaisia teemoja, kohdentuen kunkin hetken tilanteeseen. Hanna-Leenan ohjaamista harjoituksista/tekniikoista onkin useampi jäänyt elämään arkeen. Nämä ovat auttaneet minua omassa prosessissani selvästi eteenpäin. Vahva suositus Hanna-Leenan valmennukselle.

– Maiju 44 v.

Valmennus auttoi kirkastamaan sitä, mikä rakkaudessa ja parisuhteessa on minulle tärkeää, ja vei sisäisen maskuliinin ja feminiinin tasapainottamiseksi aloittamaani prosessia eteenpäin. Hanna-Leena on valmentajana paneutuva, selkeä, intuitiivinen, rohkaiseva ja lämmin. Valmennukseen oli helppo heittäytyä ja Hanna-Leena loi kauniin tilan oman sisäisen neuvonantajan kuuntelulle. Oli hienoa, että valmennuksessa käytettiin monipuolisesti erilaisia harjoitteita, sillä niiden kautta pääsee syvemmälle teemoihin kuin vain puhumalla. Zoomin kautta työskentely omasta kodista käsin oli turvallista ja kätevää.

– Nainen 32v

Hanna-Leena on valmentajana lämmin, kuunteleva ja helposti lähestyttävä. Oloni oli turvallinen ja kannateltu, vaikkakin työskentelimme etänä. Hanna-Leenan läsnäolo oli aito ja kuunteleva, muttei koskaan tungetteleva, vaikka sukellettiin syviinkin vesiin.

Harjoitukset olivat avaavia ja sisäisesti puhdistavia. Varsinkin harjoitus, jossa työskentelimme maskuliinisen energian kanssa, tasapainottaen sitä kehollisesti ja myös tunnetasolla, oli voimakas harjoitus. Olen useasti jälkeenpäin palannut kyseisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapainottamisen piiriin ja löytänyt rauhan tilanteisiin joissa olisin ilman opittua kutistunut ja menettänyt itseni/rauhani. Suosittelen lämpimästi Hanna-Leenaa valmentajaksi, hän avaa ja selkeyttää tanssin, liikkeen, harjoitusten kautta sisäisen kirkkaan naisellisuuden energiasi.

– Nainen 51v

Hanna-Leenalla on ainutlaatuinen kyky päästä yhteyteen valmennettavan kanssa. Hän on hyvin lämmin, herkkä ja empaattinen, mutta samalla tarkkanäköinen ja suora ja osaa intuitiivisesti valita sopivan transformaation, mitä tilanne kysyy. Valmentajan hän on hyvin ammattitaitoinen ja hänellä on hyvä ja varma kannattelukyky. Suosittelen lämpimästi hänen valmennustaan!

– Heidi

Omien tarpeiden kohtaaminen

En oikein tiennyt, mitä odottaa Hanna-Leenan valmennukselta. Olin vain päättänyt olla avoin ja yrittää kohdata itseni rohkeasti Hanna-Leenan kanssa, dance like no one is watching. Hanna-Leenan olemus, ääni ja tapa puhua olivat rauhoittavia ja luottamusta herättäviä, tila tuntui ensimetreiltä saakka turvalliselta. Minut johdatettiin oman itseni äärelle varmoin ottein ja hämmästyksekseni löysinkin sisältäni sanoja, tunteita sekä kuulostaa vähän hullulta, mutta kuvia ja ääniä. Nämä asiat kumpusivat jostain syvältä itsestäni, jostain, mikä on ollut todella kauan koskemattomana.

Sain valmennuksesta hyvän tunteen siitä, mitä tunnetta päin minun olisi hyvä kulkea. Monesti tietää, että tunnetilaansa tarvitsee muutoksen, mutta sitä on vaikea tavoitella, koska ei vielä tiedä, miltä sen kuuluisi tuntua. Koen saaneeni selkeän ohjeen siitä, miltä minusta tuntuu, kun minun on hyvä olla. Voin suositella lämpimästi valmennusta Hanna-Leenan lämpimässä, myötätuntoisessa ja rohkeassa otteessa.

– Mies 37v

Hanna-Leenan valmennuksen suurin lahja minulle on ollut paluu tunteisiini. Hän muistutti minua miten tuntea, hiljentää mielen äänen ja palata kehooni, luottaa intuitiooni ja olemaan rohkeasti vilpitön tunteissani. Paluu sydämmeen, sisäisen lapsen anteeksianto, seksuaalisen väkivallan käsittely ja syväsukelluksia omaan olemukseen oli raskasta, mutta hyvin opettavaa ja minulle juuri siinä hetkessä, erittäin oleellisia kokemuksia omalla parantumisen matkalla. Hanna-Leena on hyvin intuitiivinen ja ohjasi minua kasvukipujen, regressiokokemusten ja traumojeni läpi hellävaraisesti ja vastuullisesti. Tilanteen tullen hän osasi myös heittää bensaa liekkeihin eikä pelännyt “huonoja” tunteita tai pimeyttä. Lämmin, luotettava ja skarppi. Tuntui että Hanna-Leena oli universumilta minulle johdatettu kiperässä paikassa ja tunne vain yltyi tapaamistemme myötä. 10/10 en voi muuta kuin kumartaa ja kiittää sekä maailmankaikkeutta että Hanna-Leena tästä avusta ja ohjauksesta viimeisessä puristuksessa omassa oppiläksyssä tässä saturnuksen paluussa. 

– Alexandra 28v
nautinnon polku
PureLoveCoaching