Ostoskori on tyhjä.

Valmennukset ja kurssit

Feminiini sinussa- yksilövalmennus

Tunnetko, että jokin estää sinua kehollistamasta omaa feminiinienergiaasi sen kaikessa kauneudessaan? 

Kaipaatko kokea syvää rakkautta ja nautintoa, mutta

Haluaisitko mielummin:

Feminiini sinussa- intensiivivalmennus on matka oman feminiinin voimasi ytimeen. 

Tutkimme kolmea toisiinsa kietoutunutta osa-aluetta elämässäsi: itsensä rakastamista, seksuaalisuutta ja feminiinienergiaa. 

Kehollisen tunnetyöskentelyn avulla vapautamme tukahdutettua tunne-energiaa ja selvitämme, mikä vielä estää sinua kukoistamasta täysillä omassa voimassasi.  

Valmennuksessa luomme yhdessä voimakkaan energeettisen tilan, temppelin, jossa pidän sinun prosessillesi tilaa ja välitän sinulle oppimani voimakkaat työkalut, joiden avulla toivomasi transformaatio mahdollistuu. 

Olen itse saanut kulkea pitkän, yksinäisen ja kivuliaan matkan itseni rakastamiseen ja seksuaaliseen voimaantumiseen. Tiedän omien kokemusteni perusteella, kuinka vaikeaa se voi olla. Samalla tiedän myös sataprosenttisella varmuudella, että missä ikinä oletkaan menossa, haluamasi muutos on mahdollinen!

Tämä on sinulle, joka olet kuullut Jumalattaren kutsun elää ja kehollistaa feminiiniä voimaasi. Tiedät kyllä, jos olet. Olen odottanut sinua.

Valmennus kestää 3kk ja sisältää: 

HInta 999,00 € (Osamaksu mahdollinen Walley-palvelun kautta)

Tule ilmaiseen tutustumistapaamiseen (ei sido mihinkään) tunnustelemaan energiaa tai laita viestiä, jos haluat kysyä jotain!

Kaksoisliekki-yksilövalmennus

Valmennuksen avulla voimaannut emotionaalisesti eli kehollistat rakkautta ja kukoistat omassa elämässäsi huolimatta siitä, mitä kaksoisliekkisi tekee tai on tekemättä.

Tuen sinua:

Valmennus (3kk) sisältää:

Tämän valmennuksen jälkeen ymmärrät paremmin sisäistä maailmaasi ja miten sitä muuttamalla, voit muuttaa myös kaksoisliekkisuhteen dynamiikkaa. Astut matkallasi seuraavaan, kukoistavampaan vaiheeseen, jossa luotat syvästi itseesi ja intuitioosi!

Valmennuksen hinta on 888€ eli 296€/kk. Osamaksu pienemmissäkin osissa on mahdollinen. 

Valmennusmenetelmä

Valmennuksessa tulet kuulluksi oman kokemuksesi kanssa, opit löytämään sisäisen vahvuutesi ja purkamaan uskomuksia omien tavoitteidesi edestä. Valmennusmenetelmänä käytän traumatietoista VITA -menetelmää, jossa yhdistetään ratkaisukeskeisesti co-active coaching- viitekehystä sekä kehollisia harjoitteita. Yhdistän valmennuksiin myös oppimiani meditaatio- ja energiahoitomenetelmiä.

Valmennus sopii parhaiten sinulle, joka olet jo kulkenut henkistä polkua ja tehnyt itsesi kanssa terapeuttista itsetuntemustyötä. (Huom. valmennus ei ole terapiaa eikä korvaa terapiaa. Mikäli sinulla on paljon traumaattisia kokemuksia seksuaalisuuden alueella, suosittelen ensisijaisesti traumaterapiaa. Valmennukseen voi toki osallistua terapiatyöskentelyn lisäksi.) Valmennuksen harjoitukset räätälöidään henkilökohtaisesti jokaiselle asiakkaalle.

Olen valmentanut useita kymmeniä ihmisiä ja joka kerta asiakkaan prosessin todistaminen on yhtä ihmeellistä ja mielenkiintoista! Valmentajana olen läsnäoleva, empaattinen ja intuitiivinen. Rakastan nähdä asiakkaideni avautumista muutokselle, vapautuvan vanhoista taakoista ja astumista omaan voimaansa!

Valmennukset toteutetaan etänä Zoomin kautta.

Nautinnon polku- verkkovalmennus ryhmässä naisille

Kutsun sinut mukaan Nautinnon polulle! Tässä verkkovalmennuksessa syvennymme nautinnon maailmaan. Miten voit lisätä elämääsi nautintoa ja rakkautta itseäsi kohtaan? Miksi se voi tuntua haastavalta? Mitä naisen nautintoon kuuluu? Miten nautinnon voima voi muuttaa elämäsi?

Kenelle valmennus sopii

Valmennuksessa:

Liity rakkauskirjeen tilaajaksi ja saat tiedon, kun valmennus alkaa.

Yhteydenottolomake

Hanna-Leena on aivan upea valmentaja. Hänen on täydesti läsnä ja kuuntelee. Koin, että valmennuksissa tulin nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi 100%. Hän osaa upeasti sanoittaa kuulemansa perusteella sitä, mihin en itse löytänyt sillä hetkellä sanoja. Hän tavoittaa helposti myös asian ytimen, välillä hieman epämääräisistä fiiliksistä ja sepustuksista.

Koin valmennuksissa, että samaan aikaan sain tukea ja kannustusta, mutta myös reipasta rohkaisua kokeilla erilaisia tekniikoita käsillä olevan asian käsittelyyn. Minun kohdallani valmennuksissa oli erilaisia teemoja, kohdentuen kunkin hetken tilanteeseen. Hanna-Leenan ohjaamista harjoituksista/tekniikoista onkin useampi jäänyt elämään arkeen. Nämä ovat auttaneet minua omassa prosessissani selvästi eteenpäin. Vahva suositus Hanna-Leenan valmennukselle.

– Maiju 44 v.

Valmennus auttoi kirkastamaan sitä, mikä rakkaudessa ja parisuhteessa on minulle tärkeää, ja vei sisäisen maskuliinin ja feminiinin tasapainottamiseksi aloittamaani prosessia eteenpäin. Hanna-Leena on valmentajana paneutuva, selkeä, intuitiivinen, rohkaiseva ja lämmin. Valmennukseen oli helppo heittäytyä ja Hanna-Leena loi kauniin tilan oman sisäisen neuvonantajan kuuntelulle. Oli hienoa, että valmennuksessa käytettiin monipuolisesti erilaisia harjoitteita, sillä niiden kautta pääsee syvemmälle teemoihin kuin vain puhumalla. Zoomin kautta työskentely omasta kodista käsin oli turvallista ja kätevää.

– Nainen 32v

Hanna-Leena on valmentajana lämmin, kuunteleva ja helposti lähestyttävä. Oloni oli turvallinen ja kannateltu, vaikkakin työskentelimme etänä. Hanna-Leenan läsnäolo oli aito ja kuunteleva, muttei koskaan tungetteleva, vaikka sukellettiin syviinkin vesiin.

Harjoitukset olivat avaavia ja sisäisesti puhdistavia. Varsinkin harjoitus, jossa työskentelimme maskuliinisen energian kanssa, tasapainottaen sitä kehollisesti ja myös tunnetasolla, oli voimakas harjoitus. Olen useasti jälkeenpäin palannut kyseisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapainottamisen piiriin ja löytänyt rauhan tilanteisiin joissa olisin ilman opittua kutistunut ja menettänyt itseni/rauhani. Suosittelen lämpimästi Hanna-Leenaa valmentajaksi, hän avaa ja selkeyttää tanssin, liikkeen, harjoitusten kautta sisäisen kirkkaan naisellisuuden energiasi.

– Nainen 51v

Hanna-Leenalla on ainutlaatuinen kyky päästä yhteyteen valmennettavan kanssa. Hän on hyvin lämmin, herkkä ja empaattinen, mutta samalla tarkkanäköinen ja suora ja osaa intuitiivisesti valita sopivan transformaation, mitä tilanne kysyy. Valmentajan hän on hyvin ammattitaitoinen ja hänellä on hyvä ja varma kannattelukyky. Suosittelen lämpimästi hänen valmennustaan!

– Heidi

Omien tarpeiden kohtaaminen

En oikein tiennyt, mitä odottaa Hanna-Leenan valmennukselta. Olin vain päättänyt olla avoin ja yrittää kohdata itseni rohkeasti Hanna-Leenan kanssa, dance like no one is watching. Hanna-Leenan olemus, ääni ja tapa puhua olivat rauhoittavia ja luottamusta herättäviä, tila tuntui ensimetreiltä saakka turvalliselta. Minut johdatettiin oman itseni äärelle varmoin ottein ja hämmästyksekseni löysinkin sisältäni sanoja, tunteita sekä kuulostaa vähän hullulta, mutta kuvia ja ääniä. Nämä asiat kumpusivat jostain syvältä itsestäni, jostain, mikä on ollut todella kauan koskemattomana.

Sain valmennuksesta hyvän tunteen siitä, mitä tunnetta päin minun olisi hyvä kulkea. Monesti tietää, että tunnetilaansa tarvitsee muutoksen, mutta sitä on vaikea tavoitella, koska ei vielä tiedä, miltä sen kuuluisi tuntua. Koen saaneeni selkeän ohjeen siitä, miltä minusta tuntuu, kun minun on hyvä olla. Voin suositella lämpimästi valmennusta Hanna-Leenan lämpimässä, myötätuntoisessa ja rohkeassa otteessa.

– Mies 37v

Hanna-Leenan valmennuksen suurin lahja minulle on ollut paluu tunteisiini. Hän muistutti minua miten tuntea, hiljentää mielen äänen ja palata kehooni, luottaa intuitiooni ja olemaan rohkeasti vilpitön tunteissani. Paluu sydämmeen, sisäisen lapsen anteeksianto, seksuaalisen väkivallan käsittely ja syväsukelluksia omaan olemukseen oli raskasta, mutta hyvin opettavaa ja minulle juuri siinä hetkessä, erittäin oleellisia kokemuksia omalla parantumisen matkalla. Hanna-Leena on hyvin intuitiivinen ja ohjasi minua kasvukipujen, regressiokokemusten ja traumojeni läpi hellävaraisesti ja vastuullisesti. Tilanteen tullen hän osasi myös heittää bensaa liekkeihin eikä pelännyt “huonoja” tunteita tai pimeyttä. Lämmin, luotettava ja skarppi. Tuntui että Hanna-Leena oli universumilta minulle johdatettu kiperässä paikassa ja tunne vain yltyi tapaamistemme myötä. 10/10 en voi muuta kuin kumartaa ja kiittää sekä maailmankaikkeutta että Hanna-Leena tästä avusta ja ohjauksesta viimeisessä puristuksessa omassa oppiläksyssä tässä saturnuksen paluussa. 

– Alexandra 28v
nautinnon polku
PureLoveCoaching